Blog

Toekomstwerk gaat verhuizen

by Teun Westerdijk in Geen categorie 14/04/2017 0 comments

14 april 2017 – Gezien de uitstekende groei en ontwikkeling die Toekomstwerk de eerste periode van haar bestaan heeft gerealiseerd is de ruimte in Leiderdorp al niet meer voldoende om verdere groei te ondersteunen. Dit is dan ook de reden dat Toekomstwerk per 1 juli 2017 zal verhuizen naar het World Trade Center in Den haag.

Een nieuw hoofdstuk, zonder hinder

Onze opdrachtgevers en kandidaten zullen uiteraard geen hinder ondervinden van de verhuizing. Het geheel luidt juist een nieuw hoofdstuk in welke verdere groei en ontwikkeling kracht zal bijzetten. Toekomstwerk zal zich in het WTC richten op het verder professionaliseren van haar bedrijfsvoering en haar core-business: recruitment.

Over Toekomstwerk

Onze ambitie ligt niet in het worden van de grootste, maar juist in het worden van de beste. Duurzame relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers zorgen voor de juiste link. Want dat is de basis, onze link is ‘mensenwerk’ gebaseerd op kennis, kunde, motivatie en vertrouwen.

Enerzijds is het onze missie om bedrijven te helpen bij het werven van de juiste vakkrachten; iets dat wij vertalen naar ‘ontzorgen’ door op deskundige wijze de juiste kandidaten aan te leveren. Anderzijds zijn wij er om werkzoekenden te helpen bij het selecteren van een functie die optimaal bij ze aansluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.