Toekomstwerk als partner

Want aan de toekomst werkt men samen

U zoekt talent voor de toekomst?

Goede professionals zijn lastig te vinden. ‘Ontzorgen’ staat bij ons hoog in het vaandel en dit bieden wij dan ook graag aan. Wij zijn een organisatie die zich onderscheid door het bieden van transparantie, scherpe selectie criteria en professionele kandidaten. De ‘juiste klik’ tussen werkgever en kandidaat staat centraal en dat binnen een afzienbare tijd. Wij zijn een jonge, energieke en flexibele organisatie die altijd streeft naar de beste resultaten voor uw bedrijf.

De juiste medewerker

Wij leveren medewerkers op MBO, HBO en WO niveau. De ervaring leert dat het werven en selecteren van personeel dat bij een bepaald bedrijf past zeer specialistisch werk is. Wij streven ernaar om altijd de beste kandidaten te selecteren voor uw situatie. Elk bedrijf heeft een andere cultuur, waardoor het van belang is om de juiste persoon te zoeken die zich in deze (bedrijfs)cultuur thuis voelt. Wanneer de juiste kandidaat bij een bedrijf wordt geplaatst blijft deze langer in dienst en bereikt deze eerder zijn potentie.

Professionals kijken naar de toekomst.

Heeft u een professional nodig die uw bedrijf een boost geeft? Wij komen vrijblijvend bij u langs, bespreken wat u belangrijk vindt aan een kandidaat en starten diezelfde dag de recruitment. Kandidaten worden altijd geselecteerd op basis van uw eisen. Wanneer wij zeker weten dat een kandidaat aansluit op uw wensen wordt u in contact gebracht. U bepaalt wat u van de toekomst maakt en wij helpen u graag met een goed begin.

Missie

Toekomstwerk is een recruitmentbureau dat zich richt op starters en professionals. Wij bemiddelen dagelijks kandidaten naar een vast of tijdelijk dienstverband.

Enerzijds is het onze missie om bedrijven te helpen bij het werven van de juiste vakkrachten; iets dat wij vertalen naar ‘ontzorgen’ door op deskundige wijze de juiste kandidaten aan te leveren. Anderzijds zijn wij er om werkzoekenden te helpen bij het selecteren van een functie die optimaal bij ze aansluit.

Visie

Wij verzorgen personeel dat zich onderscheidt, loyaal is, gemotiveerd blijft, betrouwbaar is en in zichzelf wil investeren. Dat is kwalitatief goed personeel en dat is waar wij voor zorgen met de mensen van ToekomstWerk.

Onze ambitie ligt niet in het worden van de grootste, maar juist in het worden van de beste. Duurzame relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers zorgen voor de juiste link. Want dat is de basis, onze link is ‘mensenwerk’ gebaseerd op kennis, kunde, motivatie en vertrouwen.

De toekomst biedt mogelijkheden

De wereld ligt aan je voeten

Winst

Door onze kritische selectiecriteria nemen wij alleen talent aan dat bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat. Deze professionals moeten goed voor zichzelf kunnen denken, plannen, gedisciplineerd zijn en natuurlijk veel kennis hebben binnen uw vakgebied. Het talent dat wij voor uw bedrijf selecteren boekt gegarandeerd resultaat.

Specialisten

Het werven en selecteren van de juiste medewerkers kan een lastig proces zijn. Ieder bedrijf heeft een andere cultuur, het is onze taak om de juiste medewerker bij uw bedrijf te selecteren. Door onze ervaring weten wij wat nodig is voor een succesvolle toekomst.

Vertrouwen en transparantie

Het delen van kennis is een van onze hoofpijlers in de bedrijfsvoering. Wij willen bijdragen aan een eerlijke maatschappij voor iedereen. Om deze reden zijn wij een bedrijf dat werkt op basis van vertrouwen met onze partners. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen omtrent recruitment en werkgelegenheid.

Op zoek naar een kandidaat?

Neem vandaag nog contact op.